Voorwoord Stad

Beste Wielerliefhebber

Antwerpen is een sportstad. Als Europese Sporthoofdstad in 2013 en één van de 23 Olympische steden brengen we sport naar de mensen. Want evenementen kleuren de stad.

Eén van deze topevenementen is de Na-Tour Derny, ondertussen al 19 jaar. Want Antwerpen is zot van de koers. Elk jaar opnieuw brengt het duizenden wielerfans samen om te genieten van het topspektakel door de toprenners achter de dernymotoren.

De Na-Tour Derny zet mensen ook in beweging. Want ondertussen al even traditioneel is de Red Star Run, een laagdrempelig loopevenement van 5 kilometer.

De Na-Tour Derny is dan ook voor Sporting A een model. Omdat we door onze evenementen meer mensen aan het sporten willen brengen. En daar slagen de organisatoren alvast in. Daarnaast brengt het ook mensen samen, want met Sporting A geloven we in de gemeenschapsversterkende rol van sport.

De organisatoren bewijzen al jaren dat de Na-Tourderny een succesformule is. We willen als stad Antwerpen hen en hun sponsors dan ook bedanken voor deze jarenlange inzet. En we blijven met Sporting A dit concept ondersteunen.

Wilt U op de hoogte blijven van alle sportinitiatieven in Antwerpen? Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief op www.sportingA.be.

Ludo Van Campenhout

Ludo Van Campenhout
Schepen voor sport

Sponsors Sponsors Sponsors Sponsors Sponsors Sponsors Sponsors Sponsors
Maak het derny criterium mee vanop de eerste rij! Reserveer hier uw VIP tickets.