Voorwoord Voorzitter

Beste Wielerliefhebber,
Geachte Sponsor, sympathisant,

Het Na-Tour Derny Criterium heeft inmiddels 18 succesvolle edities achter de rug en dankzij alle sponsors, medewerkers en wielerfans is dit evenement uitgegroeid tot één van de top evenement op sportief vlak in Antwerpen en is het tevens het belangrijkste Na-Tour Derny Criterium van Europa. We staan dan ook opnieuw paraat om op woensdag 2 augustus 2017 de 19de editie te organiseren.

Telkens trachten wij de „crème de la crème“ van het internationale deelnemersveld te verwelkomen aan het MAS in Antwerpen. grote wielernamen zoals Chris Froome, Andrè Greipel, Tom Boonen, Marc Cavendish, Peter Sagan, Sven Nys, Alessandro Petacchi, Fabian Cancellara, Greg Van Avermaet, ... bonkten in de voorbije edities al menige rondjes over de kasseien van de Antwerpse binnenstad en de laatste jaren aan het pittoreske „Eilandje“.

De inzet en bijdrage van al onze sponsors, sympathisanten en wielerliefhebbers, zijn onontbeerlijk bij onze organisatie :

- de Stad Antwerpen, het College van Burgemeester en Schepenen, de stads- en ordediensten en al de vrijwillige medewerkers

- ATV voor hun publicitaire aankondigingen en de perfecte live-uitzending zodat ook de thuisblijvers mee kunnen genieten van de wedstrijd en sfeer ter plaatse

- Het Nieuwsblad met zijn publicitaire inlassingen in de lokale en nationale edities en hun redactionele berichtgeving na de wedstrijd

- dag- week- en maandbladen welke bijdrage door hun redactionele ondersteuning en publicaties over het evenement

- onze bestuursleden en medewerkers die zich een gans jaar vrijwillig inzetten voor de organisatie

- Alle sponsors die door hun financiële en/of logistieke steun ons de kans geven dit evenement nog GRATIS aan te bieden aan elke wielerfan.

Intussen staat de tijd niet stil en is er een jongedame mee aan het roer gekomen. Samen willen wij nog vele jaren dit evenement verder op de kaart zetten.

Het talrijke publiek en onze trouwe sponsors een wielerevenement van topkwaliteit aanbieden is en blijft ons motto.

Wij hopen dan ook hiervoor opnieuw op jullie steun en medewerking te mogen rekenen. Veel dank en sportieve groeten,

 

Joyce Foubert & Roland Descheemaeker
Voorzitter vzw Derny
Zaakvoerders BVBA Derny Events

Sponsors Sponsors Sponsors Sponsors Sponsors Sponsors Sponsors Sponsors
Maak het derny criterium mee vanop de eerste rij! Reserveer hier uw VIP tickets.